Doe mee aan de Veiligheid Innovatie Competitie 2019

De  Veiligheid Innovatie Competitie (VIC) 2019 is op zoek naar jouw innovatieve ideeën.  Zodat we nieuwe oplossingen vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Eerdere VIC-winnaars bedachten bijvoorbeeld  een draagbare hartslagsleutel voor efficiëntere bewaking in gevangenissen of een tool voor slimmere en effectievere grenscontrole op Schiphol. Oplossingen waar Nederland veiliger én rechtvaardiger op wordt. We bedenken ze niet zelf maar hebben jouw creativiteit hier voor nodig. 

Het thema: Smart Harbour Rotterdam
Hoe kunnen veiligheidspartners in de haven Rotterdam nog beter samenwerken, onderling informatiestromen  delen en combineren? En daarmee de veiligheid nog meer vergroten?  Bekijk de animatiefilm hier en laat je inspireren. Meer informatie over hoe je je kunt aanmelden voor de VIC 2019 en alle ins en outs over het thema lees je op  Platform Negometrix.   

Laat je goed informeren-kom naar de voorlichtingsdag op 5 maart
Enthousiast geworden?
Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst op 5 maart 2019 in het Auditorium van de De Yp in Den Haag. Hier gaan medewerkers van het ministerie van Defensie, Justitie en Veiligheid, de Koninklijke Marechaussee, Nationale Politie en andere betrokken organisaties met jou in gesprek over het thema. En natuurlijk is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen.  Meld je aan voor de voorlichtingsdag via het Platform Negometrix of stuur een e-mail met jouw naam, voorletters en bedrijfsnaam naar s.scheer@mindef.nl .