Informatie voor startups

Het ministerie van Justitie en Veiligheid werkt samen met startups aan vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke opgaven.

Wil jij ook een innovatieve bijdrage leveren aan de oplossing van een van bovenstaande maatschappelijke vraagstukken? En tegelijkertijd jouw startup een boost geven? Verdiep je dan in de uitdagingen van JenV Hub-startups. De JenV Hub-Startup is een waardevolle aanvulling op de activiteiten van je startup en je creƫert nieuwe ruimte om samen met de overheid te werken aan het behalen van jouw bedrijfsdoelen.

Momenteel lopen er twee actieve challenges:

  • Het voorkomen van phishing: Wat zijn de beste technische oplossingen om phishing-aanvallen te verslaan voordat individuen en bedrijven het slachtoffer worden van deze steeds vaker voorkomende online misdaad?
  • Werkomgeving van de toekomst: Hoe ziet de werkomgeving van de toekomst eruit? We zoeken ontwerp-oplossingen die van een traditionele lunchruimte een circulaire en interactieve co-werkplek maken.

Interesse om deel te nemen aan een van onze challenges? Aanmelden kan via The Next Web. Op de website van The Next Web lees je meer over de challenges en kun je je als startup direct aanmelden.

Wil je meer weten over hoe JenV en The Next Web samenwerken? Stuur dan een mail naar startups@minjenv.nl.